2681072162 6973303504 Μαξίμου Γραικού 3 - Άρτα info@be-green.gr

 

Συσκευασία: 500g

Το SeptiClean είναι ένα ειδικό προϊόν  από μη παθογόνα βακτήρια και ενζυμα  για βόθρο (σηπτική δεξαμενή) τα οποία οικολογικά διασπάνε οργανική μάζα (καθώς και το χαρτί υγείας) στις  σηπτικές  δεξαμενές, βόθρους και στα αποχετευτικά συστήματα. Εξαφανίζουν τη δυσοσμία. Δημιουργούν και διατηρούν τη φυσική διαδικασία της αποσύνθεσης. Περιορίζει τις εκκενώσεις (άδειασμα) του βόθρου. Ακίνδυνο για το περιβάλλον - ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία: Η συσκευασία περιέχει  500g  που είναι η αρχική δόση για βόθρους όλων των τύπων και  σηπτικών  δεξαμενών  με εμβαδό  80-100m3. Τον επόμενο μήνα εφαρμόζεται το 1/3 της αρχικής δόσης. Στη συνέχεια μειώνεται σε δόση συντήρησης 100g  τον μήνα. Σε περίπτωση που η δεξαμενή είναι μικρότερη από 80m3 εφαρμόζεται κατ’ αναλογία .

Αδειάστε το περιεχόμενο της συσκευασίας μέσα σε 15 -20 λίτρα χλιαρό νερό (20°C-30 °C ) και μετά από 20 λεπτά ρίξτε το διάλυμα στη λεκάνη του WC ή κατευθείαν στο βόθρο.

 Οι τακτικές μηνιαίες δόσεις θα βοηθήσουν στη διασφάλιση της άοσμης και ομαλής λειτουργίας όλων των αποχετευτικών συστημάτων στις  οικίες , εξοχικές κατοικίες, βιομηχανίες τροφίμων, δημόσιες υπηρεσίες , ξενοδοχειακές μονάδες , πλοία , σκάφη,  εργοτάξια, κ.λπ.

Κατά την προετοιμασία του διαλύματος μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά δοχεία και αντικείμενα!

Σημείωση: Μετά από την εφαρμογή του προϊόντος είναι απαραίτητο να ελαττωθεί η χρήση χημικών αντιμικροβιακών συμπυκνωμένων απολυμαντικών, οξέων και χλώριου. Στο WC δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κρεμαστά απολυμαντικά προϊόντα που περιέχουν χλώριο.

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ



Τιμή: 128,35 €

Πίσω