Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΒΟΘΡΟΙ - ΣΗΠΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ - SeptiClean 01 {"hide":"true"}

 

Συσκευασία: 50g

Φυσική απόφραξη,απόσμηση και καθαρισμός βόθρου. Το SeptiClean  είναι  μείγμα μη παθογόνων  μικροβιολογικών καλλιεργειών και ενζύμων τα οποία οικολογικά  διασπάνε  οργανική μάζα (καθώς και το χαρτί υγείας) στις  σηπτικές  δεξαμενές , βόθρους  και  στα αποχετευτικά  συστήματα.
Εξαφανίζουν τη δυσοσμία.
Δημιουργούν και διατηρούν τη φυσική διαδικασία της αποσύνθεσης.
Περιορίζει τις εκκενώσεις (άδειασμα) του βόθρου.
Ακίνδυνο για το περιβάλλον - ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία : Η συσκευασία περιέχει 50g που είναι η αρχική δόση για βόθρους όλων των τύπων και  σηπτικών  δεξαμενών  με εμβαδό 7-9m3. Τον επόμενο μήνα εφαρμόζεται το 1/3 της αρχικής δόσης. Στη συνέχεια μειώνεται σε δόση συντήρησης 10g (κουταλιά σούπας) τον μήνα. Σε περίπτωση που η δεξαμενή είναι μικρότερη από 7-9m3  εφαρμόζεται κατ’ αναλογία .Αδειάστε το περιεχόμενο της συσκευασίας μέσα σε 2 λίτρα χλιαρό νερό (20-300C) και μετά από 20 λεπτά ρίξτε το διάλυμα στη λεκάνη του WC ή κατευθείαν στο βόθρο. Οι τακτικές μηνιαίες δόσεις θα βοηθήσουν στη διασφάλιση της άοσμης και ομαλής λειτουργίας όλων των αποχετευτικών συστημάτων στις  οικίες , εξοχικές κατοικίες, βιομηχανίες τροφίμων, δημόσιες υπηρεσίες , ξενοδοχειακές μονάδες , πλοία , σκάφη,  εργοτάξια, κ.λπ.  Κατά την προετοιμασία του διαλύματος μη  χρησιμοποιείτε μεταλλικά δοχεία και αντικείμενα!

Σημείωση :Μετά από την εφαρμογή του προϊόντος είναι απαραίτητο να ελαττωθεί η χρήση χημικών  αντιμικροβιακών   συμπυκνωμένων  απολυμαντικών , οξέων και χλώριου . Στο WC δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κρεμαστά απολυμαντικά προϊόντα που περιέχουν χλώριο.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΗ ΛΥΣΗ