Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΚΗΠΟΙ

Be Green
Προϊόντα Βιοτεχνολογίας

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ - ΚΗΠΟΙ

Με τη χρήση των προϊόντων περιβαλλοντικής βιοτεχνολογίας της εταιρείας μας σε μικρές και μεγάλες καλλιέργειες και σε κήπους επιτυγχάνεται:

  • BIOOXYGREEN: Παρέχει στο έδαφος ενεργή εδαφική μικροχλωρίδα υπό τη μορφή φυσικών βακτηρίων, ενώ ταυτόχρονα δύνεται η δυνατότητα στο ριζικό σύστημα να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις θρεπτικά στοιχεία. Επίσης με φυσικό τρόπο βελτιώνει τη δομή, την υγρασία και τον αερισμό του εδάφους.
     
  • BioOXYGENATOR: Παρέχει στις ρίζες των φυτών με φυσικό τρόπο τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια της βλάστησης. Βακτήρια του εδάφους εισχωρούν στο έδαφος , δεσμεύουν το άζωτο από την ατμόσφαιρα και το μετατρέπουν σε αξιοποιήσιμο για τα φυτά, ακόμη επιτρέπουν  την δέσμευση του αζώτου στους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Αποδεσμεύουν από το έδαφος τον δεσμευμένο φωσφόρο και έτσι τον καθιστούν αξιοποιήσιμο  για τα  φυτά.. Με τους ενεργούς μικροοργανισμούς το έδαφος αποσυντίθεται με αποτέλεσμα την αποδέσμευση θρεπτικών στοιχείων στο έδαφος άμεσα διαθέσιμων για τις ρίζες. Αυξάνει το ποσοστό του χούμου στο έδαφος και προστατεύει τα φυτά από τους μύκητες. Ρυθμίζει το pH του εδάφους, παρέχει στις καλλιέργειες αναγκαίες προμήθειες σε άζωτο, φώσφορο και κάλιο σε ισορροπημένες ποσότητες και καταφέρνει την γονιμοποίηση του εδάφους χωρίς την προσθήκη τον κλασικών χημικών λιπασμάτων.
     
  • ΚΟΜΠΟΣΤ – OXYGENATOR ¨Καλύτερες Διαθέσιμες Τεχνικές BAT (Best Available Techniques)¨:  Επιταχύνει σημαντικά την αποσύνθεση οποιασδήποτε οργανικής και φυτικής ύλης με φυσικό οικολογικό τρόπο με τη χρήση μη παθογόνων μικροβιολογικών καλλιεργειών και ενζύμων. Επεξεργάζεται αποτελεσματικά το κομμένο χόρτο, φύλλα, κλαδιά (τρίματα κλαδιών) και οποιαδήποτε κηπευτικά και οικιακά βιολογικά απόβλητα. Μειώνει σημαντικά την έκλυση οσμών κατά τη φυσική αποδόμηση των οργανικών αποβλήτων.
     
  • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ ΝΕΡΟΥ - AGUA CB: Οι μικροοργανισμοί που περιέχει το προϊόν βοηθούν στη φυσική διάσπαση των σχηματιζόμενων οργανικών ιζημάτων  σε θάλασσες, λιμνοθάλασσες, λίμνες ή δεξαμενές νερού. Υποστηρίζουν την υγεία των υδρόβιων ζώων, εξαλείφουν την ύπαρξη  των κυανοβακτηρίων, ενισχύουν τη φυσική αποδόμηση των νεκρών φυκιών  και των  περιττωμάτων  από τα  ψάρια και γενικά συμβάλλουν στο βιολογικό καθαρισμό και την απολάσπωση γλυκών και αλμυρών υδάτων.


πατήστε πάνω στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να μάθετε λεπτομέριες των προϊόντων μας.

 

 

 

 

Μαξίμου Γραικού 3, Άρτα
Τηλέφωνο: 2681072162 , Κινητό: 6976303504
E-mail: info@begreen.gr